Το Κέντρο μας βραβεύτηκε με ELT Excellence Award 2022 για την ψηφιακή μας πλατφόρμα και την υποστήριξη που παρέχουμε στους μαθητές μας μέσω αυτής.

Η Τεχνολογία είναι αρωγός της διδασκαλίας μας. Στην τάξη αλλά και στο σπίτι οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να εξατομικεύσουν την εμπειρία τους μέσω της τεχνολογίας.

H βραβευμένη διαδικτυακή πλατφόρμα του Κέντρου μας περιέχει το εκπαιδευτικό μας υλικό και είναι στην διάθεση των μαθητών μας 24/7 από το σπίτι τους, για να τους στηρίξει με επιπλέον ύλη, παιχνίδα, video, τραγούδια και να κάνει την μάθησή τους παιχνίδι.

Το Project Based Learning αποτελεί ένα διδακτικό μοντέλο που στοχεύει μεταξύ άλλων στην ανάπτυξη κρίσιμων δεξιοτήτων του 21ου αιώνα, όπως η συνεργασία, η επικοινωνία και η κριτική σκέψη. Τα σχέδια εργασίας (Projects) υποστηρίζουν τη συλλογική δράση συμβάλλουν στην κοινωνικοποίηση και στην αυτονομία των μαθητών και ενισχύουν την κριτική ικανότητα.

Υποδεχτήκαμε την άνοιξη με μια όμορφη εκδρομή στο Αλσος Συγγρού , όπου εν όψει του Πάσχα η κοτούλα και ο λαγός μας οργάνωσαν ένα Πασχαλινό κυνήγι αυγού. Οι μικροί μας μαθητές των JUMP & A τάξεων συμμετείχαν σε απαρτία!

Βιβλία κάνουν όλοι! Το εκπαιδευτικό υλικό του Κέντρου μας όμως είναι μοναδικό αφού είναι κατασκευασμένο από τους καθηγητές μας. Εντυπο ή ψηφιακό εμπλουτίζει και ενισχύει την διδασκαλία και τα βιβλία μας, βοηθά τους μαθητές μας να εμπεδώσουν την ύλη, δίνει μια νότα χαράς στην μάθηση. 

Ως γνωστόν, το σχολείο μας ως μέλος του Πανελλαδικού Δικτύου Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS υλοποιεί από τον Οκτώβριο του 2016 το Project ΑΝΤΙ-BULLYING AMBASSADORS: From Children To Children” σε συνεργασία με το Βρετανικό Υπουργείο Παιδείας και αποτελεί τμήμα της Βρετανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης που λειτουργεί στη μνήμη της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Μια διαφορετική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά που θα θυμόμαστε όλοι για τις προκλήσεις που έθεσε στις ζωές μας. Προσωπικά αλλά και επαγγελματικά.

Τo Debate, ένας αγώνας επιχειρημάτων και πειθούς γύρω από ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα, θεωρείται το σημαντικότερο πανεπιστημιακό πνευματικό αγώνισμα παγκοσμίως, με πολλά οφέλη για τους μαθητές.