Καλώς ήρθατε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΒΥΡΩΝ

Το Κεντρο Ξένων Γλωσσών ΒΥΡΩΝ είναι ένα δυναμικό σχολείο που αγαπά να διδάσκει και να καινοτομεί. Εδώ θα βρείτε ότι πιο σύγχρονο στον τομέα της διδασκαλίας των γλωσσών αλλά παράλληλα θα βρείτε και μια δυναμική ομάδα ανθρώπων που εμπνέουν και καθοδηγούν τους μαθητές τους δίνοντας πρώτα οι ίδιοι το παράδειγμα.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το 1974 ο Στυλιανος Σκαρλίγκος θεμελίωσε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΒΥΡΩΝ αρχικά στην οδό Παπαναστασίου στον Αγιο Νικόλαο. Το 1978 δημιούργησε και δεύτερο παράρτημα στα Κάτω Πατήσια . Τα δύο σχολεία απέκτησαν αμέσως πιστούς μαθητές και τους οδήγησαν στην απόκτηση πιστοποιήσεων και διπλωμάτων στο χώρο των Ξένων γλωσσών που δίδασκαν.

Το 1992 τα δύο παραρτήματα συνενώθηκαν στο ιδιόκτητο κτίριο της οδού Κριτοβουλίδου 45 όπου στεγάζονται μέχρι σήμερα. Παράλληλα τότε ανέλαβαν την διεύθυνση και την διδασκαλία η κ. Ιωάννα Σκαρλίγκου και ο κ. Δημήτρης Πανταλέων. Με σπουδές στην Αγγλία και αγάπη για την διδασκαλία και τα παιδιά κρατούν μέχρι σήμερα το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΒΥΡΩΝ στην πρωτοπορία της Ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην περιοχή του αλλά και γενικότερα.

Ετσι το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΒΥΡΩΝ καθιερώθηκε στη συνείδηση των μαθητών και των γονέων τους ως ένα ποιοτικό σχολείο που τηρεί όσα υπόσχεται. Επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό , στην τεχνολογία και στον σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας και έχει αποκτήσει ένα σεβαστό όνομα στον χώρο της εκπαίδευσης που ενισχύεται με τις συνεργασίες με φορείς και Εξεταστικά Κέντρα.

H ΜΑΘΗΣΗ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ

Το Κέντρο μας βραβεύτηκε με ELT Excellence Award 2022 για την ψηφιακή μας πλατφόρμα και την υποστήριξη που παρέχουμε στους μαθητές μας μέσω αυτής.
Η μάθηση τον 21ο αιώνα δεν σταματά στους τέσσερεις τοίχους της αίθουσας, αλλά συνεχίζει όπου βρίσκεται ο μαθητής. Αποκλειστικό εκπαιδευτικό υλικό του Κέντρου μας βρίσκεται στην διάθεση των μαθητών μας στον υπολογιστή τους, το tablet, ή το κινητό τους 24/7!
Το εκπαιδευτικό μας υλικό για το οποίο βραβευτήκαμε τον Ιούνιο 2022 είναι αποκλειστικά κατασκευασμένο από εμάς για τους μαθητές μας , για εμπέδωση, εξάσκηση και διασκέδαση! Αποτελείται από βιντεοσκοπήσεις παραδόσεων , video- τραγούδια, ασκήσεις και πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια που βοηθούν την μάθηση. Στοχεύουν να ενισχύσουν τον τρόπο που μαθαίνει ο μαθητής την σύγχρονη εποχή

Η διευθύντριά μας και οι καθηγητές του Κέντρου μας έχουν λάβει εκπαίδευση για αυτό, για κατασκευή μαθημάτων σε ψηφιακή πλατφόρμα και είναι γνώστες της μεθοδολογίας που απαιτείται σε κάτι τέτοιο. Ετσι είστε σίγουροι ότι εκεί που οι άλλοι κάνουν μόνο βιβλία- εμείς ανοίγουμε έναν ολόκληρο κόσμο μάθησης για τους μαθητές μας!
Δώστε και εσείς την ευκαιρία στα παιδιά σας να μάθουν με τον σύγχρονο τρόπο του 21ου αιώνα. Με τον βραβευμένο τρόπο του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΒΥΡΩΝ!

Οι μαθητές που μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα οδηγούνται στην επιτυχίασε όλους τους τομείς
αλλά παράλληλα αποκτούν και μια εμπειρία ποιοτικής και φιλικής εκπαίδευσης.

ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

3 + 1 ΛΟΓΟΙ

01

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Στο Κέντρο μας είναι οι άνθρωποι που κάνουν την διαφορά. Με αγάπη και ενθουσιασμό για το αντικείμενο και βαθιά γνώση της παιδαγωγικής και της μεθοδολογίας, φροντίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά σύμφωνα με τις ανάγκες του.
02

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ

Βιβλία κάνουν όλοι! Το εκπαιδευτικό υλικό του Κέντρου μας όμως είναι μοναδικό αφού είναι κατασκευασμένο από τους καθηγητές μας. Εντυπο ή ψηφιακό εμπλουτίζει και ενισχύει την διδασκαλία και τα βιβλία μας, βοηθά τους μαθητές μας να εμπεδώσουν την ύλη, δίνει μια νότα χαράς στην μάθηση.
03

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η τεχνολογία ήταν και είναι πάντα ενσωματωμένη στην διδασκαλία μας. Βοηθά τα παιδιά του 21ου αιώνα να μάθουν με τον νέο τρόπο, να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και να προσωποποιήσουν την εμπειρία τους.
04

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

45 χρόνια τώρα το Κέντρο μας αποδεικνύει έμπρακτα την αποτελεσματικότητά μας με αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις – διπλώματα Ξένων Γλωσσών. Χιλιάδες μαθητές μας έχουν αποφοιτήσει λαμβάνοντας πιστοποιήσεις από εμάς και έχουν χρησιμοποιήσει την γλώσσα που έμαθαν για σπουδές, καριέρα και επικοινωνία.