Οι καθηγητές μας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ /ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ο κ. Πανταλέων με σπουδές στην Ελλάδα και στην Αγγλία είναι ο ιδιοκτήτης του Κέντρου μας και καθηγητής των μεγάλων επιπέδων. Διδάσκει κυρίως τάξεις διπλωμάτων και πιστοποιήσεων, εφήβους, ενήλικες, φοιτητές σε προετοιμασία εισαγωγής σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού και Ειδικά Αγγλικά για επαγγελματίες

ΙΩΑΝΝΑ ΣΚΑΡΛΙΓΚΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΣΚΑΡΛΙΓΚΟΥ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ /ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Η κ. Σκαρλίγκου με σπουδές στην Ελλάδα και στην Αγγλία είναι η ιδιοκτήτρια του Κέντρου που ξεκίνησε το 1974 από τον πατέρα της Στυλιανό Σκαρλίγκο. Είναι διευθύντρια Σπουδών και υπεύθυνη του προγράμματος Σπουδών. Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του QLS είναι επίσης υπεύθυνη για την κατασκευή και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων του QLS όπως το JUMP, και εκπαιδευτικού online Υλικού στην πλατφόρμα iLearn. Διδάσκει όλα τα επίπεδα με ιδιαίτερη αγάπη στα μικρά Levels όπως το JUMP αλλά και σε τάξεις διπλωμάτων όπως το B1 & B2. Συντονίζει όλη την διδασκόμενη ύλη του Κέντρου μας και τα προγράμματα Σπουδών και καθηγητών.

ΛΙΑ ΧΑΛΙΚΙΑ

ΛΙΑ ΧΑΛΙΚΙΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

Η κ. Λια Χαλικιά, αριστούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα της Αγγλικής Φιλολογίας διδάσκει στο Κέντρο μας από το 2005 και αναλαμβάνει όλα τα επίπεδα με ιδιαίτερη έμφαση στα επίπεδα διπλωμάτων. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή στα παιδιά λόγω της αγάπης προς την διδασκαλία αλλά και της κατασκευής πρωτότυπου υλικού για τις τάξεις της βασισμένο σε κινηματογράφο, TED Talks, videos και άλλα πολλά. Συμβάλει όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται για το Κέντρο μας στις 100% επιτυχίες στα διπλώματα που κατορθώνουμε κάθε χρόνο.

ΕΦΗ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΦΗ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

H κ. Καφετζοπούλου εργάζεται στο Κέντρο μας από την έναρξή του! Είναι η μοναδική καθηγήτρια Γαλλικών που έχει διδάξει στο Κέντρο μας με μεγάλες επιτυχίες στα Γαλλικά διπλώματα. Εχει ιδιαίτερη σχέση με τους μαθητές της που τους καθοδηγεί και τους κατευθύνει με στόχο την αγάπη στην Γαλλική γλώσσα και κουλτούρα.

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

Αν και νεώτερη στο Κέντρο μας η κ. Δαμιανίδου με σπουδές στα Αγγλικά, έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στους μαθητές μας αλλά και ταυτόχρονα να διδάσκει αποτελεσματικά και με αγάπη στους μαθητές μας, βασιζόμενη στο υλικό του Κέντρου μας αλλά προσθέτοντας και την δική της πινελιά.