Το Κέντρο μας βραβεύτηκε με ELT Excellence Award 2022 για την ψηφιακή μας πλατφόρμα και την υποστήριξη που παρέχουμε στους μαθητές μας μέσω αυτής.

ΒΡΑΒΕΙΟ ELT EXCELLENCE AWARD ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΑΣ  ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 

 

- H ΜΑΘΗΣΗ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ

 Η μάθηση τον 21ο αιώνα δεν σταματά στους τέσσερεις τοίχους της αίθουσας, αλλά συνεχίζει όπου βρίσκεται ο μαθητής. Αποκλειστικό εκπαιδευτικό υλικό του Κέντρου μας βρίσκεται στην διάθεση των μαθητών μας στον υπολογιστή τους, το tablet, ή το κινητό τους 24/7!

Το εκπαιδευτικό μας υλικό για το οποίο βραβευτήκαμε τον Ιούνιο 2022 είναι αποκλειστικά κατασκευασμένο από εμάς για τους μαθητές μας , για εμπέδωση, εξάσκηση και διασκέδαση! Αποτελείται από βιντεοσκοπήσεις παραδόσεων , video- τραγούδια, ασκήσεις και πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια που βοηθούν την μάθηση. Στοχεύουν να ενισχύσουν τον τρόπο που μαθαίνει ο μαθητής την σύγχρονη εποχή.

Η διευθύντριά μας και οι καθηγητές του Κέντρου μας έχουν λάβει εκπαίδευση για αυτό, για κατασκευή μαθημάτων σε ψηφιακή πλατφόρμα και είναι γνώστες της μεθοδολογίας που απαιτείται σε κάτι τέτοιο. Ετσι είστε σίγουροι ότι εκεί που οι άλλοι κάνουν μόνο βιβλία- εμείς ανοίγουμε έναν ολόκληρο κόσμο μάθησης για τους μαθητές μας!

Δώστε και εσείς την ευκαιρία στα παιδιά σας να μάθουν με τον σύγχρονο τρόπο του 21ου αιώνα. Με τον βραβευμένο τρόπο του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΒΥΡΩΝ!